NorSahel har fått ny logo

NorSahel sin nye logo, baobabtreet, symboliserer kunnskap, liv og bærekraft. I Mali finnes baobabtrær som er 2000 år gamle. De er kraftige og robuste, og trosser sårbarheten som påføres dem i et klima med motsetningsfylte, men sammenvevde fenomener som tørke og flom. 

Vi i NorSahel ønsker å være med på å bygge varige strukturer for læring både innen grunnskole og helsefag i en sårbar livssituasjon med usikkerhet knyttet til både klimaendringer, sikkerhetssituasjon og fattigdom. 

I tillegg til baobaotrær, er det mange mangotrær i Mali. Med det som utgangspunkt valgte vi å benytte oss av mangofruktens fargepalett i NorSahels nye profil. Disse varme og dynamiske fargene gjenspeiler mye av det gode mange av oss forbinder med det afrikanske kontinentet. Der er ørken og soloppganger, vekst og liv, solnedganger, hvile og nye dager med hardt og meningsfylt arbeid. 

Vi takker Lyder Johan Ovesen  i Ovesen Consulting for samarbeidet i utarbeidelsen av ny profil. 

Baobabtreet
Baobabtreet